Web Analytics Made Easy - Statcounter

برخی از اپلیکیشن ها به قدری به محبوبیت رسیده اند که دیگر تنها از حال سرگرمی خارج شده و به بخشی از کارهای زندگی روزمره کاربرانشان تبدیل شده‌اند و حتی حجم عظیمی از بیزینس ها و کسب و کارهای نوپا بر پایه ی فعالیت در این اپلیکیشن ها به توفیقات بسیاری دست یافته اند. ---------------- رپرتاژ آگهی -----------------


اگرچه که در این روزها شاهد معرفی اپلیکیشن ها و بازی های بیشماری در گوگل پلی و دیگر استورهای اندروید هستیم امّا برخی از اپلیکیشن ها به قدری به محبوبیت رسیده اند که دیگر تنها از حال سرگرمی خارج شده و به بخشی از کارهای زندگی روزمره کاربرانشان تبدیل شده‌اند و حتی حجم عظیمی از بیزینس ها و کسب و کارهای نوپا بر پایه ی فعالیت در این اپلیکیشن ها به توفیقات بسیاری دست یافته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخصوص شبکه های اجتماعی و مسنجرها به شدت مورد استقبال بوده و بسیاری از کاربران ساعتها از زمان خود را روزانه صرف فعالیت در آنها می کنند.

در ادامه چند اپلیکیشن کاربردی که هر کاربر اندرویدی با آن سر و کار دارد را مورد بررسی قرار میدهیم.

  1 - تلگرام
مسنجرهای با کیفیت و پر امکانات زیادی این روزها قابل دانلود و نصب می باشد امّا تلگرام به جرات اولین مسنجر خارجی ایرانیان می باشد که که میلیون ها کاربر وفادار دارد که در هر شرایطی مایل به ترک آن نیستند. سادگی و زیبایی رابط کاربری، امنیت بالا و امکانات فوق العاده تلگرام تبدیل به یار همیشگی کاربران ایرانی کرده است. با وجود مسنجرهای بی شمار ایرانی و خارجی که تا به حال معرفی شدند ایرانیان سال هاست که تلگرام را به عنوان امین خود برگزیدند و حتی پس از فیلتر شدن این اعتماد و محبوبیت تلگرام در میان مردم از بین نرفته است.
تلگرام به جرات یکی از بهترین پیام رسان های حال حاضر جهان با امکانات عالی می باشد. کمپانی تلگرام امکان استفاده کاملا رایگان بدون کوچکترین تبیلغ آزاردهنده و چت و تماس رایگان، ارسال عکس ها ، ویدئو و هر نوع فایلی را به راحتی برای کاربران خود فراهم نموده است.
اگر علاقمند به مدیریت و داشتن یک کانال با موضوع مدنظرتان هستید می توانین به سادگی و به صورت کاملاً رایگان اقدام به ساخت کانال در تلگرام برای خود نمایید و به جذب ممبر برای آن و انجام فعالیت های مدنظرتان در کانال اختصاصی خودتان بپردازید. از جمله نسخه های غیر رسمی و محبوب تلگرام که طرفداران زیادی دارند می توان به موبوگرام ، تلگرام طلایی و هاتگرام اشاره نمود. با دانلود تلگرام و نصب آن از گوگل پلی خیالتان از بابت تقلبی نبودن نسخه ای که نصب میکنید آسوده خواهد بود.

  2 - واتساپ
واتساپ پرکاربرترین و شلوغترین مسنجر یا به اصطلاح پیام رسان حال حاضر دنیا با بیش از یک میلیارد کاربر می باشد. واتساپ هم همانند تلگرام طرفداران زیادی در ایران داشته و دارد. امکان ارسال انواع پیام ها در واتس اپ امکان پذیر است و همچنین پیام ها در این پیام رسان در کانال های امن و رمزگذاری شده منتقل می شوند و امنیت و حریم شخصی شما حفظ می باشد.
رابط کاربری ساده و زیبایی دارد که به سادگی حتی در تجربه ی اول استفاده از واتساپ کاملا با آن احساس راحتی خواهید داشت. امکان ارسال سریع و رایگان بی نهایت پیام در فرمت های مختلف تکست، تصاویر، ویدئو، موزیک و ... در گام نخست مختصر و مفیدترین توضیح برای واتساپ است. هر آنچه در تلگرام میبینید در واتساپ هم خواهید یافت.

بهترین مرجع دانلود واتساپ گوگل پلی استور می باشد تا از بابت آلوده نبود و اصلی بودن نسخه مطمئن باشید. امکان ساخت گروه و همینطور امکان قرار دادن استاتوس که در واقع مشابه آن را می توان در استوری اینستاگرام می توان دید از دیگر قابلیت های واتس اپ به شمار می آید.
واتساپ برای استفاده در تمام پلتفرمها از جمله اندروید، آی او اس، ویندوز و ... بدون هیچ مشکلی بهترین عملکرد را داراست.

واتس اپ بر اساس آمارهای رسمی در گوگل پلی بیش از 1 میلیارد بار تا به حال دانلود شده که نشان محبوبیت بی نظیر آن دارد. یکی از مهم ترین و کاربردی ترین بخش واتساپ امکان برقراری تماس صوتی و تصویر رایگان و با کیفیت عالی با دوستانتان در هر نقطه ای از دنیا بدون هیچگونه محدودیت و هزینه ای می باشد.
 
3 - اینستاگرام
اگرچه تلگرام محبوبترین مسنجر کاربران ایرانی به شمار می آید امّا با این حال این اینستاگرام است که بیشترین تعداد کاربر فعال را به خود اختصاص داده است.
اینستاگرام پرطرفدارترین شبکه ی اجتماعی اشتراک گذاری تصاویر و ویدئوهای کوتاه می باشد که بیش از یک میلیارد بار تا بحال در جهان نصب گردیده است. اینستاگرام به قدری محبوب و شناخته شده می باشد که دیگر کمتر کسی هست که نام آن را نشنیده باشد و یا بر روی موبایل خود نصب نداشته باشد.

پس از دانلود اینستاگرام و نصب آن شما می توانید تصاویر دلخواهتان را با دیگران به اشتراک بگذارید و با کمک قابلیت لایک و کامنت از نظراتشان آگاه شوید. می توانید افرادی که علاقمند به دنبال کردن عکس هایش هستید را فالو کنید تا عکس هایی که او به اشتراک می گذارد در تایم لاین شما نمایش داده شود.

همچنین در اینستاگرام هم امکان ارسال پیام و چت با دوستانتان فراهم شده که با نام دایرکت آن را می شناسیم و دائم در حال بهتر شدن آن هستیم. امّا از محبوبترین و جذابترین قسمت‌های اینستاگرام بخش استوری یا همان پست های زمان دار در اینستاگرام است و مدت کمی پس از اضافه شدن به اینستاگرام به محبوبترین قسمت کاربران اینستاگرام تبدیل شد.
بعدها با افزودن امکان گذاشتن لایو در این بخش هرچه بیشتر از قبل بر جذابیت های اینستاگرام افزوده شد.
  

منبع: ايتنا

کلیدواژه: رپرتاژ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۴۸۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟

ایتنا - با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 
پلتفرم «تیک تاک» که برای اشتراک‌گذاری ویدیو است، پس از اقدامات قانونی برای تغییر شکل مالکیت و عملکرد آن در آمریکا به بهانه اینکه امنیت ملی را تحت تأثیر قرار می‌دهد، با معضل مهمی روبرو است. 

به گزارش ایتنا، بر اساس گزارش منتشر شده توسط وبسایت بریتانیایی دلتا آپ تایمز، داستان پلتفرم تیک‌تاک به سال 2017 باز می‌گردد، زمانی که با اپلیکیشن "Musical"، رقیب آن زمانش، در هم زمان ادغام شدند، که آن را از یک برنامه تخصصی برای نوجوانان به یک بازاریاب جهانی تبدیل کرد.

با این حال، در کنار محبوبیت سریع تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد رابطه آن با چین و پیامدهای بالقوه امنیت ملی نیز بزرگ است.

این امر پس از آن صورت گرفت که جو بایدن، رئیس جمهور ایالات متحده اخیراً تحت تاثیر شیوه های امنیت داده‌های تیک‌تاک، قانونی را امضا کرد که بر اساس آن شرکت مادر تیک‌تاک، بایت‌دنس، باید فعالیت های خود را طی یک سال به یک مالک آمریکایی بفروشد یا با تعطیلی مواجه خواهد شد.

با بازگشت به نقطه شروع تیک‌تاک، در سال 2014، برنامه "Musical" در چین به عنوان یک پلتفرم برای موزیک ویدیوهای کوتاه عرضه شد و به سرعت توجه کاربران در سراسر جهان را به خود جلب کرد.

در سال 2017، بایت‌دنس Musical را تصاحب کرد و آن را با پلتفرم تیک‌تاک خود ادغام کرد و نتیجه این ادغام، اپلیکیشن تیک‌تاک، بسیار مورد توجه و اقبال کاربران قرار گرفت.

به لطف الگوریتم‌های اعتیادآور و محتوای متنوع، محبوبیت تیک‌تاک به شدت افزایش یافته است و کاربران در حال رقابت برای به اشتراک گذاشتن همه چیز از روتین‌های رقص گرفته تا درس‌های آشپزی و چالش‌های آرایشی هستند، و تأثیر فرهنگی آن با موفقیت چشمگیر بسیاری از آهنگ‌ها و همه‌گیر شدن چالش‌های تیک‌تاکی نمود پیدا می‌کند. ضمن اینکه تیک‌تاک امروزه یک ابزار تبلیغاتی مهم برای هنرمندان نیز به حساب می‌آید.

به گزارش ایتنا، اما نکته مهم اینجاست که این گزارش توضیح می‌دهد که، علیرغم موفقیت، پلتفرم تیک‌تاک با نظارت فزاینده‌ای در مورد رسیدگی به محتوای حساس و مسائل مربوط به حریم خصوصی داده‌ها مواجه شده است، و گزارش هایی از شیوه های تعدیل محتوا با هدف سرکوب موضوعات حساس به چین، ایجاد نگرانی در مورد سانسور و نفوذ سیاسی منتشر شده است. 

    پنتاگون دستور ممنوعیت تیک‌تاک را صادر کرد
این نگرانی‌ها در سال 2019 تشدید شد، زمانی که سیاستمداران آمریکایی خواستار تحقیقات فدرال در مورد دستیابی به برنامه «موزیکال» توسط تیک‌تاک ، روابط این پلتفرم با چین و پیامدهای گسترده تر آن برای امنیت ملی شدند. 

تلاش‌ها برای رفع این نگرانی‌ها، از جمله انتصاب کوین مایر، مدیر اجرایی سابق دیزنی به‌عنوان مدیر عامل تیک‌تاک، برای رفع نگرانی‌های فزاینده کافی نبود و تا اواسط سال 2020، تشدید تنش‌ها بین چین و هند منجر به ممنوعیت تیک‌تاک در هند شد، در حالی که دولت ترامپ هم در نظر داشت اقدامات مشابهی را در ایالات متحده انجام دهد.

به گزارش ایتنا، در میان نبردهای حقوقی و مذاکرات برای تصاحب توسط  شرکت‌های آمریکایی، آینده تیک‌تاک در تاریک نبود، اما به دلیل تغییر در دولت ایالات متحده، برنامه‌های فروش اجباری تیک‌تاک با روی کار آمدن رئیس جمهور بایدن، هرچند موقت، به تعویق افتاد.

این گزارش در پایان اشاره می‌کند که با افزایش تعداد کاربران تیک‌تاک، نگرانی‌ها در مورد اقدامات امنیتی داده‌ها نیز افزایش یافته است و افشای نقض‌های داخلی و انتقال داده‌های اولیه سیستم به سرورهای آمریکایی نتوانسته است ترس از دسترسی دولت چین به داده‌های کاربران آمریکایی را برطرف کند. 

دیگر خبرها

  • چرا جنیفر انیستون در تیک تاک حساب کاربری ندارد؟
  • ایموجی صوتی؛ عجیب‌ترین قابلیت گوگل که به تماس‌های صوتی اضافه شد
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • اکثر آمریکایی‌ها تیک‌تاک را ابزار نفوذ چین می‌دانند
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • کف قیمت نفت در ۸۰ دلار محکم شد
  • درخواست تسهیلات طرح پذیرنده ملی هم آنلاین شد
  • هزینه قبوض تلفن ثابت در سال 1403