Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-05-03@13:52:15 GMT

سپرهای امنیتی تلفن همراه خود را حدف نکنید

تاریخ انتشار: ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۱۷۲۵۴

سپرهای امنیتی تلفن همراه خود را حدف نکنید

درحالی که برخی افراد، غیرفعال کردن لایه‌های امنیتی را برای نصب اپلیکیشن‌های حذف‌شده پیشنهاد کردند، کارشناسان امنیتی معتقدند حذف لایه‌های امنیتی می‌تواند عواقب امنیتی برای اطلاعات کاربر و خود دستگاه داشته باشد.

پس از حذف تلگرام‌های فارسی از گوگل پلی در روزهای اخیر، برخی کانال‌های تلگرامی و سایت‌ها، غیرفعال کردن سرویس امنیتی گوگل برای اندروید موسوم به Play Protect را آموزش دادند که غیرفعال کردن این قابلیت تنها برای نصب بلکه ممکن است موجب شود بسیاری برنامه‌های مخرب دیگر نیز روی گوشی کاربر نصب شوند که این موضوع می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا امیر صفری - کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی - درباره‌ی تصمیم گوگل برای حذف تلگرام‌های فارسی گفت: سیاست گوگل عمدتاً بر این راستاست که برنامه‌های مخرب را حذف کند. درباره‌ی تلگرام‌های فارسی هم خیلی حرف و حدیث بود که این دو برنامه از کاربران جاسوسی می‌کنند، یعنی دیتایی که بین کاربران منتقل می‌شود، دست شخص سوم است. برخی از برنامه‌های فیک هم این قابلیت را داشتند که بدون نظارت کاربر بتوانند یک اپلیکیشن دیگر را روی گوشی کاربر نصب کنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این بود که در این پیام‌رسان‌ها، بدون این‌که خود فرد بداند، از طرف کاربر در گروه‌ها و برای افراد دیگر پیغام می‌فرستادند و این یک مشکل جدی بود. قبلاً بیش‌تر این پیام‌ها تبلیغاتی بود اما الان دیگر تبلیغ نیست و به صورتی بود که می‌خواستند کاربر را از تلگرام اصلی به هر نحوی که شده روی این اپلیکیشن‌ها ببرند. به نظر می‌رسد این موضوع هم در حذف این برنامه‌ها تأثیر داشته است.

این کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی درباره‌ی توصیه‌ی برخی از کانال‌ها به حذف سپرهای امنیتی توضیح داد: وقتی شما هر لایه امنیتی را کم می‌کنید، هم برای خود دستگاه و هم برای اطلاعات می‌تواند خطرساز باشد. هر لایه امنیتی که غیرفعال شود به ضرر کاربر است و نه فقط این برنامه‌ها ممکن است دردسر درست کند، برنامه‌های دیگر هم ممکن است به هر نحوی نصب شود. بنابراین حذف لایه‌های امنیتی به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود./ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۷۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است

سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره علل تصادفات  گفت:  یکی از دلایل اصلی افزایش تصادفات استفاده و مکالمه با تلفن همراه در حین رانندگی ‌بالاترین درصد یعنی ۴۶ را به خود اختصاص داده است و این موضوع حتی بدون استفاده از هندزفری نیز اتفاق می‌افتد. 

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ بیان کرد: ارسال پیامک توسط رانندگان نیز به میزان ۳۷ درصد در بروز تصادفات نقش دارد. 

سرهنگ کشیر گفت: همچنین تحقیق نشان می‌دهد که مکالمه با هندزفری ۲۷ درصد و مصرف مواد مخدر ۲۱ درصد در میزان و دلیل تصادفات نقش دارند. 

او تصریح کرد: راننده از مواد مخدر استفاده کرده و پشت فرمان نشسته و باعث شده  روح و روان و سیستم اعصاب وی او تحت تاثیر قرار ‌بگیرد که از جمله تاری دید، کاهش شدید شنوایی، درگیری ذهنی و مغزی و درک نکردن فاصله از مواردی است که می‌تواند برای این راننده اتفاق بیفتد که نتیجه‌ای جز تصادف در پی نخواهد داشت. 

سرهنگ کشیر افزود: همچنین استفاده از نوشیدنی‌های غیرمجاز و مصرف روان گردان‌ها به میزان ۱۳ درصد در بروز حوادث رانندگی تاثیر دارند. 

او  بیان کرد: این اعداد و ارقام مواردی نیستند که بخواهیم با آنها شوخی کنیم. شوخی با این اعداد شوخی با جان و زندگی خود و خانواده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حوادث و انتظامی

دیگر خبرها

  • دستگیری زوج جیب بر در منطقه ثامن مشهد
  • امکان تماس تصویری بدون اینترنت (ViLTE) فراهم شد (جزئیات)
  • تماس تصویری روی سیم‌کارت تلفن همراه چگونه برقرار می‌شود؟
  • جزئیاتی جدید از برقراری تماس تصویری روی سیم‌کارت
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • لزوم بررسی قیمت گوشی های نوکیا در بازار از سوی وزارت صمت
  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • عکس | فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط رندهای ایرانسل؟
  • ویدیو/ جریمه ۲۰۰ میلیون دلاری اپراتورهای تلفن همراه متخلف در آمریکا
  • فرار مالیاتی به سبک معامله میلیونی خط‌های رند