Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایتنا - درحالی که برخی افراد، غیرفعال کردن لایه‌های امنیتی را برای نصب اپلیکیشن‌های حذف‌شده پیشنهاد کردند، کارشناسان امنیتی معتقدند حذف لایه‌های امنیتی می‌تواند عواقب امنیتی برای اطلاعات کاربر و خود دستگاه داشته باشد.

پس از حذف تلگرام‌های فارسی از گوگل پلی در روزهای اخیر، برخی کانال‌های تلگرامی و سایت‌ها، غیرفعال کردن سرویس امنیتی گوگل برای اندروید موسوم به Play Protect را آموزش دادند که غیرفعال کردن این قابلیت تنها برای نصب بلکه ممکن است موجب شود بسیاری برنامه‌های مخرب دیگر نیز روی گوشی کاربر نصب شوند که این موضوع می‌تواند عواقب خطرناکی داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایتنا از ایسنا، امیر صفری - کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی - درباره‌ی تصمیم گوگل برای حذف تلگرام‌های فارسی به ایسنا گفت: سیاست گوگل عمدتاً بر این راستاست که برنامه‌های مخرب را حذف کند. درباره‌ی تلگرام‌های فارسی هم خیلی حرف و حدیث بود که این دو برنامه از کاربران جاسوسی می‌کنند، یعنی دیتایی که بین کاربران منتقل می‌شود، دست شخص سوم است. برخی از برنامه‌های فیک هم این قابلیت را داشتند که بدون نظارت کاربر بتوانند یک اپلیکیشن دیگر را روی گوشی کاربر نصب کنند.

وی ادامه داد: موضوع دیگر این بود که در این پیام‌رسان‌ها، بدون این‌که خود فرد بداند، از طرف کاربر در گروه‌ها و برای افراد دیگر پیغام می‌فرستادند و این یک مشکل جدی بود. قبلاً بیش‌تر این پیام‌ها تبلیغاتی بود اما الان دیگر تبلیغ نیست و به صورتی بود که می‌خواستند کاربر را از تلگرام اصلی به هر نحوی که شده روی این اپلیکیشن‌هاببرند. به نظر می‌رسد این موضوع هم در حذف این برنامه‌ها تأثیر داشته است.

این کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی درباره‌ی توصیه‌ی برخی از کانال‌ها به حذف سپرهای امنیتی توضیح داد: وقتی شما هر لایه امنیتی را کم می‌کنید، هم برای خود دستگاه و هم برای اطلاعات می‌تواند خطرساز باشد. هر لایه امنیتی که غیرفعال شود به ضرر کاربر است و نه فقط این برنامه‌ها ممکن است دردسر درست کند، برنامه‌های دیگر هم ممکن است به هر نحوی نصب شود. بنابراین حذف لایه‌های امنیتی به هیچ وجه پیشنهاد نمی‌شود.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: تلگرام ویروس بدافزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۱۵۲۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲

 به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، از مجموع 609 فقره طرح غیرفعال یا راکد شناسایی شده در پایان سال 1401، تعداد 449 فقره طرح طی سال 1402 از طریق تامین مالی به مبلغ 30 هزار و 747 میلیارد ریال، با اقداماتی نظیر تمدید، رفع مشکل پرداخت اقساط، تخصیص تسهیلات تکمیلی و سایر اقدامات قانونی، تعیین تکلیف و به چرخه تولید بازگردانده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • یک برنامه رادیویی مرا به زندگی برگرداند
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • دستیار هوشمند خانگی/ هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • ۵ اقدام برای جلوگیری از آلوده شدن تلفن همراه به بدافزار
  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • راه‌اندازی شورای فضای مجازی در استان بوشهر
  • بازگشت ۴۴۹ طرح راکد و غیرفعال به چرخه تولید با حمایت بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲