Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز - محمد صادق افراسیابی، معاون فرهنگسازی و توسعه کسب و کارهای مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد به خبرنگار پول نیوز گفت: هر چند بنده هم انتقاداتی نسبت به زمان و شیوه فیلتر تلگرام دارم اما تقریبا همه صاحب نظران قبول دارند که پروژه رفع انحصار تلگرام موفقیت آمیز بود و الان پیامرسانهای داخلی در کنار واتس اپ و اینستاگرام توسط بخش مهمی از جامعه به جای تلگرام مورد استفاده قرار میگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



افراسیابی با تاکید بر اینکه بخش زیادی از افرادی که هم اکنون از تلگرام استفاده می کنند از نسخه های ایرانی آن یعنی تلگرام طلایی و هاتگرام استفاده می کنند گفت: آخرین آمار بیانگر این است که بیشتر از ۱۷ میلیون نفر از کاربران تلگرام در ایران از تلگرام طلایی و هاتگرام که متعلق به شرکت دانش بنیان راهکار سرزمین هوشمند است استفاده میکنند.

معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد در خصوص آمار استفاده از پیام رسان های داخلی گفت: لازم است آخرین آمار تعداد کاربران هر پیام رسان توسط مدیران پیام رسان های داخلی بیان شود اما طبق آماری که ما در اختیار داریم و بر اساس میزان نصب پیام رسان های داخلی در فروشگاه پلی و بازار است، پیام رسان سروش توسط ۶ میلیون نفر کاربر نصب شده است. در رتبه بعد ویسپی با ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار نصب قرار دارد. پس از آن پیام رسان گپ با ۱ میلیون نصب پیشتاز است. پیام رسان ایتا نیز با ۱ میلیون نصب در رتبه سوم قرار دارد. در رتبه بعد پیام رسان بله با ۶۰۰ هزار نصب توسط کاربران ایرانی قرار دارد. پیام رسان های آی گپ و بیسفون پلاس هم به ترتیب با ۳۰۰ هزار نصب و ۱۰۰ هزار نصب در رتبه های بعدی قرار دارند.

افراسیابی ضمن اشاره به اینکه آمار میزان کاربران پیام رسان های داخلی بیشتر از تعداد کاربرانی است که پیام رسان های داخلی را از فروشگاه های پلی و بازار نصب کرده اند، خاطر نشان ساخت: بخشی از کاربران ایرانی، پیام رسان های داخلی را مستقیما از وب سایتهای پیام رسان های داخلی نصب کرده اند که به عنوان نمونه میتوان به آمار اعلام شده توسط پیامرسان سروش مبنی بر حضور ۱۲ میلیون کاربر ایرانی در این پیامرسان و پیامرسان گپ مبنی بر حضور ۲ میلیون و ۶۰۰ کاربر ایرانی اشاره کرد که به نظرم آمار درستی است.

معاون مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان اینکه بخشی از کاربران ایرانی از چند پیام رسان استفاده میکنند گفت: به نظر میرسد بیشتر از 15 میلیون کاربر ایرانی از پیام رسان های داخلی استفاده میکنند که بخشی از آنها پیام رسان های داخلی را از طریق فروشگاه های پلی و بازار نصب کرده و مابقی مردم، پیام رسان های داخلی را مستقیما از طریق سایت پیام رسان ها نصب کرده اند.

وی افزود: بیشتر از ۱۷ میلیون کاربر ایرانی همچنان از تلگرام طلایی و هاتگرام برای دسترسی به تلگرام استفاده میکنند.

وی تاکید کرد: با توجه به اینکه بسیاری از کاربران ایرانی از واتس اپ به جای تلگرام استفاده میکنند هم اکنون آمار مردمی که از فیلتر شکن برای دسترسی به تلگرام استفاده میکنند قطعا کمتر از ۹ میلیون نفر و به اعتقاد من حداکثر حدود ۵ میلیون نفر است که این امر بیانگر شکست انحصار تلگرام و کاهش استفاده از فیلتر شکن است.

دبیر کل دومین همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی از تعیین ۱۰ استان کشور و یک کشور عضو اتحادیه اروپا به عنوان دبیرخانه های دائمی همایش بین المللی سواد رسانه ای و اطلاعاتی در ایران و جهان خبر داد و گفت: متاسفانه برخی اوقات شاهد هستیم که حوزه سواد رسانه ای و اطلاعاتی به عنوان موضوعی که هیچ ربطی به زندگی عموم مردم ندارد بیان میشود در حالیکه لازم است در نشست های تخصصی مربوط به سواد رسانه ای و اطلاعاتی مسائل اصلی مورد نیاز مردم بیان شود که یکی از این مسائل فرصتها و تهدیدهای ناشی از پیام رسان های داخلی و خارجی است.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: رسانه های دیجیتال وزارت ارشاد تلگرام فیلتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۱۸۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چراغ سبز رسانه ملی به کالا‌های آسیب‌رسان سلامت

عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، اظهار کرد: «قوانین منع تبلیغات کالا‌های آسیب‌رسان به سلامت به مانند «حروف والی» در زبان عربی هستند که نوشته می‌شوند، اما خوانده نمی‌شوند.»

به گزارش ایرنا، وی اظهار داشت: لذا به رغم اینکه قانون منع تبلیغات کالا‌های آسیب‌رسان در رسانه ملی مصوب است و هر ساله کالا‌های آسیب‌رسان و غیر مجاز اعلام می‌شوند، اجرای جدی این قانون در محاق قرار می‌گیرد و شاهد جلوه‌نمایی دشمنان سلامتی در رسانه‌ها هستیم.

ادعا‌های غیر واقعی و اغراق در معرفی محصول

بهفر ادامه داد: عدول از این قانون هم به روش‌های مختلف صورت می‌گیرد و ادعا‌های غیر واقعی یا اغراق در معرفی محصول پاشنه آشیل بسیاری از تبلیغات است. گاهی عنوان عوض می‌شود و گاهی با ایما و اشاره محصول را تبلیغ می‌کنند که البته در پس این اقدامات ترس از قانون مشاهده می‌شود.

وی افزود: اما با تساهل و مدارا‌های اخیر، برخی شرکت‌ها و نشان‌های تجاری ـ با چراغ سبز رسانه ملی ـ در چشم قوانین زل می‌زنند و آشکارا و مستقیم مخاطب را به مصرف محصولات آسیب‌رسان به سلامت دعوت می‌کنند.

دلیل عجیب صدا و سیما برای تبلیغ کالا‌های آسیب‌رسان به سلامت

وی در همین ارتباط به برگزاری جلسات مشترک با مسئولان رسانه ملی اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با مسئولان رسانه ملی برگزار کرده‌ایم، مهم‌ترین دلیل مدارا با تخلفات تبلیغات کالا‌های آسیب‌رسان به سلامت را کم بودن بودجه و ضرورت اکتساب منابع مالی برای بقا و استمرار فعالیت‌ها عنوان می‌کنند که صحت‌سنجی این موضوع کار ارگان‌های بودجه‌ای است.

وی تاکید کرد:، اما آنچه مشخص است اینکه هدف نمی‌تواند توجیه‌گر وسیله باشد. شیوع بیماری‌های مختلفی مثل سرطان حتما با مولفه غذا‌های مضر مماس است و حتما تغذیه غیرسالم در بسط سبک زندگی اشتباه تاثیرگذار است.

ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی هستیم

بهفر افزود: یکی از مهم‌ترین ناظران، در کنار ارگان‌های دیگر، سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت است و ما ملزم به برخورد سلبی و حتی قضایی با کسانی هستیم که با تخطی از قوانین سلامت، جامعه را تهدید می‌کنند.

وی ادامه داد: اما فرد جامعه نیز باید نسبت به سلامت خود حساس باشند و دست از مطالبه‌گری به انحا مختلف بر ندارند.

دیگر خبرها

  • جنبش دانشجویی آمریکا، بن بست «بایدن» و انحصار شکنی «نسل z»
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • چراغ سبز رسانه ملی به کالا‌های آسیب‌رسان سلامت
  • توضیحات معاون علمی رئیس‌جمهور درباره پروژه دانشگاهی ساخت هواپیما و دروغ‌پردازی رسانه انگلیسی 
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن تجلیل شدند
  • بازدید معاون امور مجلس، حقوقی و استان‌ها وزارت میراث‌فرهنگی از پروژه جداره‌سازی خانه گردشگری ارومیه
  • معاون رسانه ای وزیر ارشاد با مهر از کاستی های حوزه طنز می گوید
  • از ادعای شکنجه تا پیام‌های لحظه آخری نیکا به مادرش