Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24- کاربران ایرانی به طور خودجوش برای دانلود و نصب پیان رسان تم تم به عنوان جایگزین احتمالی تلگرام اقدام کرده‌اند.

 پس از واکنش منفی کاربران به احتمال فیلتر تلگرام، علاقمندان به این اپ با جستجو، به مشابه‌ترین پیام رسان خارجی به نام Tam Tam رسیده و اقدام به دانلود و نصب کرده‌اند.

دیتای موجود روی فروشگاه گوگل نشان می‌دهد کاربران ایرانی از اواخر مارس و به خصوص از اول آوریل 2018 اقدام به دانلود و نصب این پیام رسان کرده و این روزها با ارسال کامنت در بخش ری ویوی اپلیکیشن نشان می‌دهند که از این برنامه که شبیه تلگرام بوده و از پروتکل TLS cryptographic برای رمزنگاری پیام‌ها استفاده می‌کند، راضی هستند،هرچند مانند تلگرام کامل نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تم تم علاوه بر نصب روی اندروید{لینک} و آی او اس{لینک}، روی دسکتاپ و لپ تاپ نیز برای سیستم عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس نیز قابل استفاده است.{لینک}

تا قبل از هجوم کاربران ایرانی برای نصب، تم تم روی اندروید حدود 1 میلیون بار و روی آی او اس حدود 300 هزار بار دانلود شده بود.

تم تم متعلق به کمپانی روسی Odnoklassniki است که موسس و مدیر آن «آلبرت پوپ کوف» آن را در سال 2008 به گروه اینترنتی Mail.RU فروخت که مقر آن در مسکو است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۹۳۳۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، در کلاهبرداری پیامکی، پیامک‌ها یا دارای لینک هستند تا افراد را به درگاه‌های جعلی هدایت و از این طریق تمام اطلاعات بانکی قربانیان را سرقت کنند یا اینکه محتوای پیامک به گونه‌ای اعتمادسازی می‌کند تا فرد به خودپرداز رجوع کرده و یا از طریق تلفن همراه خود، مبالغی را به منظور دریافت جایزه بپردازد.­

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

سرهنگ منصوری، معاون فنی پلیس فتا می‌گوید: وقتی قربانیان به سایت یا لینک‌های جعلی هدایت می‌شوند، از فرد درخواست می‌شود تا یک برنامه موبایلی را نصب کند، وقتی این بدافزار نصب می‌شود دسترسی‌های غیر مجاز به پیامک، اینترنت و سایر دسترسی‌ها برای کلاهبردار فراهم می‌شود و با سرشماره مالباخته به مخاطبان وی پیام می‌دهد، همچنین می‌تواند رمز‌های پویای بانکی را خوانده و برداشت‌های خود را انجام دهد.

­

دیگر خبرها

  • قابلیت قدیمی تلگرام به اسنپ‌چت رسید!
  • کمربند ایمنی را ببندید تا زنده بمانید! (عکس)
  • هشدار پلیس فتا نسبت به اقدامات مجرمانه در تعطیلات
  • قابلیت جدید واتساپ که حتی تلگرام هم آن را ندارد!
  • قاضی تبریزی از برترین‌های کشور در صدور حکم مجازات جایگزین حبس
  • انتصاب در ساترا/ کریمان جایگزین حسام‌پور شد
  • هشدار؛ این پیامک‌ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است | تصویر پیامک را ببینید
  • این پیامک ها درباره یارانه کمک معیشتی جعلی است/ تصویر پیامک را ببینید
  • هشدار درباره کلاهبرداری پیامکی
  • «طرح‌های تکمیل زنجیره ارزش» جایگزین ۱۷ طرح پتروشیمی شدند